top of page
Acupuncture

ASIAKASKOKEMUKSIA

Lue asiakkaiden kokemuksia

Olen saanut akupunktiohoitoa hankalaan, lapsuudesta alkaneeseen migreeniin, jota minulla on ollut estolääkkeistä huolimatta 1–3 kertaa viikossa. Lisäksi olen kärsinyt vuosia  huonounisuudesta.

 

Akupunktiohoitojen aikaan päänsäryt ovat vähentyneet kolmannekseen, ja välillä migreenin näköhäiriöiden jälkeen minulle ei ole tullut päänsärkyä ollenkaan. Estolääkkeet olen lopettanut kokonaan. Lisäksi unet parantuneet, näin hyvin en ole nukkunut vuosiin.

Pekalla on hyvä ammattitaito ja tapa kuunnella ja kohdata asiakas, unohtamatta huumorintajua. Suosittelen!

 

Nainen, 63 vuotta

Olen käynyt neulauksessa saadakseni apua kallonpohjan, niskan ja yläselän jumeihin sekä ennaltaehkäistäkseni jumeja. Olen myös saanut apua migreenikohtauksen aikaiseen silmän sahalaitaan. Hoidon jälkeen tunne ja olotila on uskomaton – mieletön kokemus kerta toisensa jälkeen. 

 

Nainen, 48 vuotta

Pekka kohtaa asiakkaansa rautaisella ammattitaidolla, tarkkuudella ja herkkyydellä. Migreenin hoitoa hän osasi lähestyä kokonaisvaltaisesti, ja kartoitti tilannettani sekä taustatietoja kattavasti. Unenlaatuni parani, migreenien määrät viikkotasolla vähenivät huomattavasti, ja sain vinkkejä kotiinkin.

 

Nainen, 33 vuotta

Minulla on paha kuluma polvessa. Pekan tekemä tulineulahoito on vähentänyt polven kipua merkittävästi ja liikkuminen on ollut helpompaa hoidon jälkeen.

Nainen, 75 vuotta

Hakeuduin akupunktioon long covidin takia. Lääkärit tarjosivat vain lääkkeitä oireisiin, mutta kukaan ei tuntunut osaavan hoitaa itse oireiden aiheuttajaa. Luin paljon erilaisia artikkeleita ja tutkimuksia aiheesta ja päädyin tulokseen, että autonominen hermostoni on häiriötilassa long covidin aiheuttamana. Akupunktio toimi minulla hyvin osana kuntoutustani, muiden hermostoa rauhoittavien harjoitteiden kanssa. Suosittelen vahvasti akupunktiota kaikille.

 

Mies 42v

bottom of page